Boka sångkurs: Solosång för seniorer 60+

Solosång för seniorer 60+ (8 tillfällen á ca 3 timmar, fika ingår)  3200:-

Kursstart: kl 10.00 onsdagen den 15 september 2021.

Kanske har du alltid drömt om att kunna sjunga men aldrig tagit tag i det? Kanske har du sjungit mycket i kör och vill se hur din röst kan utvecklas som solist? Kanske är du en av dem som blev tystad på sången i skolan och anser dig själv vara totalt tondöv?

Snart är det Du som överraskar dina närstående med en solosång på släktfesten!

I den här kursen lär vi oss konkreta tekniker för att kunna sjunga. Vi arbetar med metoden Komplett sångteknik som blivit känd för att ge snabba och effektiva resultat till sångare världen över. Vi jobbar i en liten grupp där vi varvar teori med praktiska övningar. Varje deltagare får dessutom individuell coachning vid varje tillfälle. Vi vågar lova att du kommer att bli förundrad över resultaten! Och att det kommer att vara mycket roligt på vägen dit! Dags att en gång för alla slå hål på myten om att förmågan att sjunga är medfödd!

Alla våra lärare är naturligtvis auktoriserade i Complete Vocal Technique/Komplett sångteknik. De har även examen från Kungliga musikhögskolan i Stockholm.

Komplett-sångteknik-huset är vacker beläget i Kulturhuskvarteren på Mariaberget på södermalm. Våra kurslokal har anor från 1700-talet och bjuder på en svårslaget inspirerande miljö. Vid vackert väder kan fikapausen avnjutas i trädgården!

Boka kursen här!

>> Läs våra anmälnings- och köpvillkor innan du bokar.