Sångpedagog / sångpedagoger

     Martina Nilsdotter

Martina Nilsdotter: sångpedagog & auktoriserad lärare i Komplett Sångteknik (CVT)
Martina Nilsdotter: sångpedagog & auktoriserad lärare i Komplett Sångteknik (CVT)

Martina är sångpedagog/lärare i Komplett sångteknik, auktoriserad på Complete Vocal Institute 2012. Martina undervisar på Komplett-sångteknik-huset och även på skådespelarlinjen på Calle Flygare teaterskola. Martina har dessutom musiklärarutbildning ifrån Kungliga musikhögskolan i Stockholm samt teaterlärarutbildning från Stockholms universitet. Martina har tvåårig skådespelarutbildning från Calle Flygare teaterskola samt mångårig erfarenhet som skådespelare och regissör, van vid att arbeta med textinterpretation, scenframställning och olika estetiska uttrycksformer. Martina har släppt två fullängdsalbum med egenskriven musik och spelat på många olika klubbar/festivaler/scener i Stockholm och övriga landet.

Lotta Wiklund

Lotta är sångpedagog/lärare i Komplett sångteknik, auktoriserad på Complete Vocal Institute 2019.
Lotta har dessutom en musiklärarexamen från Umeå universitet 2011. Under sina uppväxtår i Finland tog hon lektioner i klassiskt piano, pop&jazzsång och ensemblespel på Musikinstitutet i Jakobstad under 6 års tid.
Lotta har jobbat utomlands som showartist i fyra år och har fått stor erfarenhet av att jobba med sceniskt uttryck, olika genrer och dans. Hon har även medverkat i shower i Finland och Sverige, bland annat en julshow som hon även koreograferat.
Lotta skriver egen musik och uppträder under artistnamnet Lovana och för tillfället vikarierar hon i ett partyband i Stockholm.
Lotta tycker det är roligt att jobba med många olika genrer. I centrum för hennes  lärargärning står alltid elevens intresse och vad den enskilda individen vill utveckla.

May Schjörlien

May arbetar under hösten 2019 som musikalartist på Cirkus i produktionen  Häxorna I Eastwick. Hon är därför tjänstledig från KSTH från oktober tills vidare.
May är sångpedagog/lärare i Komplett Sångteknik, auktoriserad på Complete Vocal Institute 2014.
Hon undervisar på Komplett Sångteknikhuset och har jobbat som artist i över 20 år. May är även utbildad musikalartist från Balettakademien i Göteborg, och har haft roller i musikaler som Trollkarlen från Oz, Chicago, Mamma Mia och Stoppa Världen – Jag vill stiga av. I tillägg till att undervisa producerar och säljer hon underhållning med egna show- och sångtrion Harmony, jobbar som artist hos Zilloman Eventbyrå och som kryssningsvärd på Viking Cinderella.

Vi samarbetar med kurser.se där du också hittar information om sånglektioner och sångkurser.