Sångpedagog / sångpedagoger

May Schjörlien

May är sångpedagog/lärare i Komplett Sångteknik, auktoriserad på Complete Vocal Institute 2014.
Hon undervisar på Komplett Sångteknikhuset och har jobbat som artist i över 20 år. May är även utbildad musikalartist från Balettakademien i Göteborg, och har haft roller i musikaler som Trollkarlen från Oz, Chicago, Mamma Mia och Stoppa Världen – Jag vill stiga av. I tillägg till att undervisa producerar och säljer hon underhållning med egna show- och sångtrion Harmony, jobbar som artist hos Zilloman Eventbyrå och som kryssningsvärd på Viking Cinderella.

 

Helena Nordin

Helena är en sångpedagog och under utbildning på Complete Vocal Institutes 3-åriga lärarutbildning. Hon beräknas bli auktoriserad lärare i Komplett sångteknik våren 2019. Fram till dess erbjuder hon sånglektioner till ett reducerat pris.

Helena undervisar på Komplett Sångteknikhuset samt ett flertal Kulturskolor i Stockholm såsom Täby och Värmdö.
Hon är själv verksam som musiker och sångerska vid olika projekt och har lång erfarenhet av sceniskt arbete inom både sång, dans och teater.

Tidigare har hon studerat vid Kungliga Musikhögskolan, Performing Arts School och en rad olika folkhögskolor som fokuserat på olika estetiska uttrycksformer.
Hon har även studerat jazz på högre nivå, och utgår mycket ifrån textanalys, improvisation, och olika typer av kroppsuttryck.

Martina Nilsdotter

Martina Nilsdotter: sångpedagog & auktoriserad lärare i Komplett Sångteknik (CVT)
Martina Nilsdotter: sångpedagog & auktoriserad lärare i Komplett Sångteknik (CVT)

Martina är sångpedagog/lärare i Komplett sångteknik, auktoriserad på Complete Vocal Institute 2012. Martina undervisar på Komplett-sångteknik-huset och även på skådespelarlinjen på Calle Flygare teaterskola. Martina har dessutom musiklärarutbildning ifrån Kungliga musikhögskolan i Stockholm samt teaterlärarutbildning från Stockholms universitet. Martina har tvåårig skådespelarutbildning från Calle Flygare teaterskola samt mångårig erfarenhet som skådespelare och regissör, van vid att arbeta med textinterpretation, scenframställning och olika estetiska uttrycksformer. Martina har släppt två fullängdsalbum med egenskriven musik och spelat på många olika klubbar/festivaler/scener i Stockholm och övriga landet.

Martina undervisar  endast i begränsad omfattning och har reducerat intaget av nya elever mellan maj-december 2018.

 

Samuel Bering

Samuel Bering: sångpedagog & auktoriserad lärare i Komplett Sångteknik (CVT)
Samuel Bering: sångpedagog & auktoriserad lärare i Komplett Sångteknik (CVT)

Samuel är sångpedagog/lärare i Komplett sångteknik, auktoriserad på Complete Vocal Institute 2012. Samuel undervisar på Komplett-sångteknik-huset och även på musiklinjen på Tibble Gymnasium, Täby Centrum. Han har tidigare undervisat på bland annat HitBack Studio och Studiefrämjandet.

Samuel är även själv verksam artist och är exempelvis med i Kultur i vården (Stockholms läns landsting) med flera olika musikaliska program. Samuel har även tidigare gett ut egen musik och varit verksam låtskrivare vid förlaget Hitworks/Starlab publishing. Han är, förutom lärare i Komplett sångteknik, traditionellt utbildad sångpedagog på Kungliga Musikhögskolan. Samuel har en gedigen mångårig erfarenhet av sångcoachning och har hjälpt flera Idoldeltagare och artister inför auditions, konserter med mera.

På grund av studier undervisar Samuel  endast i begränsad omfattning från och med vårterminen 2018.

 

 

 

 

 

 

 

Vi samarbetar med kurser.se där du också hittar information om sånglektioner och sångkurser.