Sångpedagog / sångpedagoger

Martina Nilsdotter

Martina Nilsdotter: sångpedagog & auktoriserad lärare i Komplett Sångteknik (CVT)
Martina Nilsdotter: sångpedagog & auktoriserad lärare i Komplett Sångteknik (CVT)

 

 

 

 

 

 

 

Martina är sångpedagog och lärare i Komplett sångteknik, auktoriserad på Complete Vocal Institute 2012. Martina undervisar på Komplett-sångteknik-huset och även på skådespelarlinjen på Calle Flygare teaterskola. Martina har dessutom musiklärarutbildning ifrån Kungliga musikhögskolan i Stockholm samt teaterlärarutbildning från Stockholms universitet. Martina har tvåårig skådespelarutbildning från Calle Flygare teaterskola samt mångårig erfarenhet som skådespelare och regissör, van vid att arbeta med textinterpretation, scenframställning och olika estetiska uttrycksformer.Martina har släppt två fullängdsalbum med egenskriven musik och spelat på många olika klubbar/festivaler/scener i Stockholm och övriga landet.

Samuel Bering

Samuel Bering: sångpedagog & auktoriserad lärare i Komplett Sångteknik (CVT)
Samuel Bering: sångpedagog & auktoriserad lärare i Komplett Sångteknik (CVT)

 

 

 

 

 

 

 

Samuel är sångpedagog och lärare i Komplett sångteknik, auktoriserad på Complete Vocal Institute 2012. Samuel undervisar på Komplett-sångteknik-huset och även på musiklinjen på Tibble Gymnasium, Täby Centrum. Han har tidigare undervisat på bland annat HitBack Studio och Studiefrämjandet.

Samuel är även själv verksam artist och är exempelvis med i Kultur i vården (Stockholms läns landsting) med flera olika musikaliska program. Samuel har även tidigare gett ut egen musik och varit verksam låtskrivare vid förlaget Hitworks/Starlab publishing. Han är, förutom lärare i Komplett sångteknik, traditionellt utbildad sångpedagog på Kungliga Musikhögskolan. Samuel har en gedigen mångårig erfarenhet av sångcoachning och har hjälpt flera Idoldeltagare och artister inför auditions, konserter med mera.

 

Vi samarbetar med kurser.se där du också hittar information om sånglektioner och sångkurser.