Boka sångkurs: Singer-songwriter

Pris 3795:-
Plats:

Lilla Skinnarviksgränd 1, Mariatorget (Stockholm)

Kurstart lektioner
2 sept 2020
kl.18:00
8 (2-3tim)
onsdagar

Läs våra anmälnings- och köpevillkor innan du bokar!

Boka kursen här! 

Om kursen


Det här är en sångkurs för dig som skriver egna låtar och som är redo för att ta ett steg till både som artist/sångare och låtskrivare.

I denna sångkurs arbetar vi tillsammans i en liten grupp där vi varvar sångteori med praktiska övningar och lär oss hur vi kan få ut precis det vi vill av våra röster. Vi jobbar med metoden Komplett sångteknik/CVT som bjuder på ett digert utbud av olika sound, volymer, effekter etc. Allt för att matcha det egna konstnärliga uttrycket och den egna visionen som låtskrivare! Vi arbetar med låtskrivarövningar, finslipar vårt uttryck och ger varandra konstruktiv feedback. Det är individuell sångcoachning i masterclass där varje deltagare får tillfälle att själv formulera vad de vill utveckla för hitta just sitt specifika sound.

Vi arbetar i en liten grupp med max 8 deltagare. Vid varje tillfälle kommer vi att avhandla något sångtekniskt ämne som varvas med praktiska övningar och teori. Varje deltagare får dessutom vid varje tillfälle individuell coachning utifrån sina specifika önskemål och rösttekniska utmaningar.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

Fyll i en intresseanmälan 

Boka kursen här!