Sommarkurs i sång för ungdomar 15-20 år

Sommarkurs i sång för ungdomar 15-20 år (5 dagar, fika ingår)  4950:-

Kursdatum: 5 aug – 9 aug 2019.

Det här är kursen för dig som på allvar vill utvecklas som sångare!

Oavsett om du är en van solosångare eller är fullkomlig nybörjare så vågar vi lova att den här kursen kommer att ge dig massor av verktyg för att du ska kunna sjunga precis så som du önskar! Vi blir inte förvånade om den här sommarveckan till och med totalt kommer att förändra din syn på vad du trodde var möjligt för dig att åstadkomma!

Kursen innehåller en del teori som varvas med praktiska övningar (allt utifrån den revolutionerande metoden Komplett sångteknik som blivit känd för sin effektivitet och sina snabba resultat) samt enskild sångcoachning i masterclass. Vi arbetar i en liten grupp om max 10 deltagare där varje deltagare coachas enskild samtidigt som resten av gruppen sitter med och lär av att titta. Ett oerhört effektivt sätt att lära – och väldigt roligt! Den nervositet man kan känna inför att jobba inför andra brukar väldigt snart försvinna!

Sista kvällen ordnas en akustisk avslutningskonsert i den blommande trädgården. Då är nära och kära välkomna att komma och lyssna till de som vill uppträda.

Vi håller till på Komplett-sångteknik-huset på södermalm i Stockholm som är vackert beläget bland kulturhusen på Mariaberget. Kurslokalen ligger i ett litet hus från 1700-talet med tillhörande trädgård där luncherna kan intas vid vackert väder.

>> Boka Sommarkurs för ungdomar